Bluza de Corp Merino 185 Rock N Wool

Tab Grup

Descriere
Bluza de corp Ortovox Merino 185 Rock N Wool Barbati
Primul strat de imbracaminte da tonul intregii sesiuni de freeride, deoarece acesta este cel care determina daca intregul sistem de imbracaminte va functiona cum este de asteptat. 

Fibra naturala din care este fabricata bluza de corp ortovox Rock N Wool, lana merino, este foarte buna pentru fiecare anotimp al anului, dar este pur si simplu fantastica pentru sporturi de iarna atunci cand temperatura corpului fluctueaza intre transpiratie abundenta in timpul perioadelor de activitate si racire rapida atunci cand corpul este in repaus. Lana Merino are capacitatea unica de a absorbi volume mari de umiditate astfel incat senzatia de ud este practic inexistenta. Umiditatea este transportata in miezul fibrei si eliberata treptat, intr-un ritm lent. In acelasi timp, lana ajuta la reglarea temperaturii si previne mirosurile neplacute.

Ortovox utilizeaza lana Merino 100% pentru intreaga colectie ROCK'N'WOOL. Aceste produse au o greutate a materialului de 185 g/m², ceea ce le face extrem de versatile pe tot parcursul iernii. Aceasta colectie este caracterizata prin modele colorate, croiala larga, si - desigur - prezenta fibrei Merino foarte functionale.

Material: 100 % lana virgina (Merino 185g/m²)
Greutate: 197 g
Produs natural
Material brut sustenabil
Bluza foarte respirabila
Management excelent al temperaturii
Lana merino previne mirosurile neplacute 
Croi confortabil
Marimi: S; M; L; XL.
Brand: 
Categorie: 
297.00 RON
349.90

Adauga comentariu

You must have Javascript enabled to use this form.