Kresta 20

Tab Grup

Descriere

Osprey Kresta 20 - este primul rucsac Osprey pentru schi și snowboard cu o potrivire specifică pentru femei, oferind o potrivire optimă pentru un corp de sex feminin. 

Construit pentru a evolua în cele mai dificile condiții de munte, Kresta asigură niveluri maxime de durabilitate și siguranță. Proiectat cu o multitudine de caracteristici tehnice și cu experiența noastră de 14 ani în proiectarea pachetelor de schi, acest rucsac a fost proiectat inteligent pentru a asigura o potrivire optimă și accesibilitate. 

Cu mai multe puncte de atașare și opțiuni de transport, Kresta excelează atunci când atașați schiurile sau placa de zăpadă la rucsac. Ridicați schiurile sau placa pe partea frontală a rucsacului, utilizând cureaua unică lasso superioară care se depozitează cu ușurință atunci când nu este necesară. La urcușuri mai lungi sau la excursii - veți aprecia de asemenea implementarea rapidă a Kresta, asigurarea siguranței și a cusăturii rapide. 

Conceput pentru a fi acasă în munți, panoul din spate este construit cu proprietăți de zăpadă. Compartimentele interne vă permit să păstrați separat echipamentul dvs. umed și uscat. Cu buzunare cu fermoar de pe ambele părți ale hipbeltului, obiectele mici sunt la îndemână.

Există chiar și un buzunar cu căptușeală anti-zgarieturi în rucsac pentru ochelari de protecție, un manșon de rezervor de hidratare care include un furtun izolat rezistent la îngheț, un buzunar de siguranță pentru avalanșă cu acces rapid, cu mâner și mâneci de sonde, astfel încât să fii acoperit pentru orice eventualitate. 

Volum: 20L

Greutate 0.97 kg

Dimensiuni(cm): 49 (l) x 28 (w) x 20 (d)

Material: 420HD Nylon Packcloth

Capacitate maxima de incarcare: 12kg

Brand: 
Categorie: 
589.90 RON

Adauga comentariu

You must have Javascript enabled to use this form.