Rider

Tab Grup

Descriere
Cortul Hannah Rider este un cort montan de 2 persoane. Datorita greutatii reduse este ideal pentru drumetii pe munte.
 
Modelul de cort Rider de la Hannah continua sa fie fabricat datorita aprecierii indelungi a utilizatorilor. Astfel, acest cort prezinta o greutate redusa, 2.45 kg si dimensiunea pachet mica, 14 x 45 cm. 
 
Hannah Rider este realizat din materiale rezistente si durabile in timp, care ofera si un grad de impermeabilitate excelent: 3000 / 7000 mm. Structura cortului este realizata cu bete de cort din Dural, cunoscut ca duraluminiu 7001, cu diametrul de 7.9 mm. Forma geodezica permite o foarte buan stabilitate si ventilatie.
 
La exterior este realizat din material 210T Polyester R/S cu acoperire PU si impermeabilitate 3000. Interiorul este conceput din acelasi material, la fel si ppodeaua, cu diferenta ca aceasta are acoperire PU cu grad de impermeabilitate 7000 mm.
 
Modelul de cort Rider de la Hannah dispune de structura cu 3 axe, 2 intrari, un antreu si aerisiri pentru evitarea condensului. Este un cort de 2 persoane usor si rapid de instalat si impachetat.
 
Acest cort este recomandat pentru activitati outdoor, de la simpla campare in camping la activitati ca hiking, backpacking sau ture cu bicicleta.
Brand: 
Categorie: 
807.00 RON
949.90

Adauga comentariu

You must have Javascript enabled to use this form.